nlc.hu
Sztárok

Ismét kórházban van Révész Sándor

A kórházból üzent rajongóinak Révész Sándor

Sokat javult az állapota a rehabilitációnak köszönhetően.

Márciusban sztrókot kapott a Piramis legendája, Révész Sándor. A szükséges beavatkozás után pár nappal újabb hírek érkeztek az állapotáról: szépen javult és azon van, hogy minél hamarabb elhagyhassa a kórházat. Két hónappal a műtét után nyilatkozott először, elmondta, mi okozhatta a bajt. 

Sajnálatos módon az elhanyagolt magas vérnyomást tudom felhozni előidéző okként. Nem mondhatom, hogy felelőtlen lettem volna, de nem voltam eléggé körültekintő az odafigyelésben. Tudatában lévén magas vérnyomásomnak, szedtem is rá gyógyszert; de nem mértem rendszeresen, és nem vettem észre, hogy időnként veszélyes magasságokba szökik

– mondta akkor a zenész, aki most ismét a kórházból jelentkezett be.

Révész Sándor

Révész Sándor (Fotó: Facebook)

„Ezeket a sorokat a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központból írom Nektek, ahol rehabilitációm immáron második hetét töltöm, folytatva a harcot, komoly szakmai irányítás alatt napi 6-7 órában dolgozva a felépülésemen.

Szívemben a legnagyobb hálával mondok köszönetet elsősorban Détári Vilmos úrnak, az intézmény alapítójának, aki alig pár nappal a stroke-om után hivatalos Facebook-oldalamra címzett üzenetében nagylelkűen ide invitált; szeretett feleségének, Fannikának, fáradhatatlan koordináló igyekezetéért; a nagyszerű szakembergárdának, különösen Dr. Annus János Kristóf neurológus, klinikai neurofiziológus szakorvosnak és az én jótevőimnek: Adrinak, Orsolyának, Nikolettnek, Villőnek, Diánának, Mónikának, Evelinnek, Albertnek, Gábornak, Istvánnak és Csabának – sajnos nem mindegyikük szerepel a képen – a magas színvonalú, test és lélek épülését szolgáló terápiás foglalkozásokért, szakértő figyelmükért, empátiájukért.

Nemcsak sorstársaimnak, Mindannyiótoknak ajánlom figyelmébe ezt a csodálatos helyet, létrejötte történetével egyetemben, ami a hitelesség kitörölhetetlen pecsétjét ütötte az egyéni kezdeményezésből megszülető, sok tekintetben páratlan, magyar és európai viszonylatban egyaránt hiánypótló szerepet betöltő rehabilitációs központ szellemiségére” – írja közösségi oldalán Révész Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top