nlc.hu
Életmód

Friss hírek Boros Lajos állapotáról

Négy év után újra egészséges Boros Lajos, újra kellett tanulnia járni és beszélni

Vissza akar térni a rádiózáshoz a 75 éves legenda.

Négy évvel ezelőtt szívproblémái miatt műtötték meg Boros Lajost, de az altatásból nem ébredt fel, csak 5 hét után. Végül 8 kilóval könnyebben, legyengülve, a házassági évfordulója napján tért magához. Hónapokig tartott a gyógyulás, újra kellett tanulnia járni, valamint beszélni. Azóta is több gyógyszert szed. Élete legnehezebb időszakáról beszélt a Fókusznak a rádiós.

Boros Lajos

Boros Lajos továbbra is szeretné szórakoztatni az embereket rádiósként – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Boros úr, maga tökéletesen egészséges” – elevenítette fel a legendás rádiós a kamerák előtt, hogy mit mondott neki az orvosa. Az elmúlt években több komoly műtéten is átesett, most viszont azt mondja, készen áll, hogy ismét szórakoztassa az embereket.

Boros Lajos a betegsége miatt sokáig eltűnt a rivaldafényből és nem állt mikrofon mögé. Nemrég viszont Lali király néven podcast adást indított és korábbi Bumerángos társával, Voga Jánossal kibeszélős online műsort készítenek.

Elmondása szerint készen áll arra, hogy újra aktívan dolgozzon, és nem csupán megélhetésből szeretne újra rádiózni. Úgy érzi, van még mit adnia az embereknek és várja a felkéréseket.

Olvass még Boros Lajosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top