nlc.hu
Sztárok
Így él a börtönben Caversaccio Aurelio

Szerelme kitart a börtönben raboskodó Aurelio mellett

Ügyvédje szerint Aurelio hasznosan tölti az idejét a börtönben.

Közel hat hónapja annak, hogy az egykori valóságshow-szereplő börtönbe vonult, és az ügyvédje, dr. Galgóczi Zoltán szerint sikerült tökéletesen beilleszkednie.

„A körülményeivel elégedett, külön örömére szolgál, hogy munkát kapott, ami által hasznossá teheti magát, és az idő is könnyebben múlik. Oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket raknak össze. Mindemellett edz, sokat olvas, illetőleg a könyvét írja, ami elég előrehaladott stádiumban van már” – tette hozzá, kiemelve, hogy tévesek azok az értesülések, miszerint ismertsége miatt kivételeznének vele. 

Aurelio Caversaccio (VV Aurélio)

Fotó: Nagy Zoltán / Central Médiacsoport

Dr. Galgóczi Zoltán szerint Caversaccio Aurelio a bent töltött idő alatt sok mindenen elgondolkozott, és egyértelmű lett számára, hogy kik azok, akikre számíthat, és kik okoztak csalódást neki. Az egyik személy, aki a mai napig kitart mellette, az pedig nem más, mint szerelme, és a Blikk szerint szívesen beszélne többet Pumped Gabóval, akit igaz barátjának tekint, ezért kapcsolattartói nyilatkozatot is küldött ki neki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top