nlc.hu
TV-sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen: Nini visszautasította Gergőt az ágyban

Celeb vagyok, ments ki innen: Gergő az ágyban közeledett Ninihez, a lány visszautasította

Úgy tűnik, Molnár Nini érzései nem voltak őszinték.

Szinte a Celeb vagyok, ments ki innen! első adása óta megvan az összhang és a kémia Gergő gazda és Molnár Nini között. A lány nemrég egy óvszert ajándékozott a gazdának, aki ezt egyértelmű jelnek vette, így az első adandó alkalommal be is próbálkozott a divattervezőnél. 

„Mivel úgy éreztem, hogy Nini elég egyértelmű jeleket ad, ahogy befeküdtünk az ágyba és lecsukódtak a villanyok, csak azon törtem az agyamat, hogy hogyan tudnék még jobban közeledni hozzá” – mondta Gergő, aki megkérdezte Ninit, hogy megcsókolhatja-e, de a lány visszautasította. A fiú úgy érezte, átvágta őt választottja.

Gergő gazda és Nini

Fotó: RTL

„Most kicsit elgondolkodtam, hogy lehet, rossz ötlet volt (az ajándék – a szerk.). Lehet, bogarat ültettem a füledbe, pedig csak vicceltem” – reagált Nini, aki igencsak kellemetlenül érezte magát a próbálkozás után. 

Gergő később Curtisnek és Varga Ádámnak öntötte ki a szívét, aki a következőket tanácsolta. „Egy fiú-lány közti barátságban kell, hogy legyen egy határ. Ez testiség, ti két hete pettingeltek konkrétan. Szerintem azt kellene mondanod, hogy figyelj, mától ne aludjunk együtt! Innentől kezdve ezt az intim húzd meg, ereszd meg dolgot felejtsük el, legyünk akkor barátok!” – mondta a színész.

Molnár Nini egyébként vasárnap este kiesett a játékból.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top