nlc.hu
Család

Újraélesztés balesetnél

Saját lánya életéért küzdött a mentős, de ezt csak később tudta meg

Egy frontális ütközést követően, a roncsok közül kellett kiszabadítania a gyermekét.

November 15-én valóra vált Jayme Erickson mentős rémálma, akit egy súlyos balesethez riasztottak. Az összeroncsolódott autóban két fiatal lány ült, a kiszabadításukért és a megmentésükért hosszú időn keresztül kitartóan küzdöttek a mentőorvosok.

A sérültet végül ki tudták emelni az autóból és a légimentők kórházba szállították, azonban minden küzdelem ellenére életét veszítette. A mentőst akkor is megviselik az ilyen esetek, ha számára ismeretlen emberekkel történnek, Erickson azonban a munkaideje lejártát követően megtudta, hogy ezúttal a saját lánya életéért kellett küzdenie.

A férfi teljesen összetört, ám még így sem hagy fel a hivatásával. Bár elmondása szerint olyan, mintha Montanaval együtt kicsit ő is meghalt volna, folytatni fogja a mentőzést. 

Mint kiderült, a fiatal lány és a barátnője kutyasétáltatás után tartottak haza, azonban a csúszós útról lesodródott az autójuk és belerohantak egy teherautóba.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top