nlc.hu
Sztárok
Szabó Ádám és barátnője

Népharag zúdul közös fotóik miatt Szabó Ádámra és párjára

Szabó Ádám menyasszonyát azzal vádolták meg, csak megjátssza, hogy szerelmes.

Tavaly novemberben vállalta fel a kapcsolatát Szabó Ádám és Farkas Jennifer, azóta pedig folyamatosan osztanak meg közös fotókat, ami nem nyeri el minden követő tetszését. Legújabb közös képük alá komoly kritikát fogalmazott meg a kommentelő:

“És pont ott volt valaki aki lefotózta. Nekem ez mindig olyan erőltetett. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem akkor tartsátok meg magatoknak. Sokkal hitelesebb mint amit csináltok. A nő mindenhol pózol, kinyomja a fenekét. Nekem borzasztó mű. És még mielőtt bárki megszólna, nem vagyok féltékeny ez csak egy vélemény amit látok a képeken” – írta a kommentelő, amire Szabó Ádám barátnője reagált is:

Szabó Ádám és Jennifer

Fotó: Instagram

“Ha a fenekemet meg kinyomom mert így tartja kedvem szerintem abban sincs semmi kivetnivaló mert Én így akarom! Egyébként nem kell kinyomni mert a boldogságtól ami szerinted erőltetett, meghíztam így ekkora lett. Üdv : A nő” – írta Jennifer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top