nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádámék eljegyzése

Eljegyezte válófélben lévő párját Szabó Ádám, szerelmüket a negatív kommentek sem tudják megtörni

Pingvin-örökbefogadással fejelték meg az emlékezetes napot.

Eljegyezte válófélben lévő barátnőjét, Farkas Jennifert Szabó Ádámírja a Bors. Az énekes – akire ősszel talált rá a szerelem – egy fotósorozatot posztolt a nagy napról, miközben a pingvinek párválasztási szokásairól ír.

Szabó Ádám

Szabó Ádám és párja – Forrás: Instagram /@szaboadamofficial

„A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot , amelyet megajándékozhat választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak” – olvasható a fotósorozatnál.

Mint az egyik képen is látható, Szabó Ádám féltérdre ereszkedve az utcán tette fel a nagy kérdést. Majd egy másik felvételen, pingvinjelmezbe öltözve is megkéri Jennifer kezét. 

A válasz természetesen igen volt. 

A romantikus gesztusok sora itt még nem ért véget: az énekes és újdonsült menyasszonya – aki miután kiderült, hogy 5 év után válik a férjétől, ÉNB Marcitól, pár nappal később már Szabó Ádám oldalán tűnt fel – az örömteli eseményt egy pingvin-örökbefogadással fejelte meg. Szabó Ádám közzé is tette az oklevelet, miszerint párjával a Mazsola névre keresztelt pápaszemes pingvin nevelőszülei lettek.

A zenész amúgy csak pár hónapja vállalta fel új kapcsolatát a nyilvánosság előtt, de ez idő alatt bőven kaptak hideget-meleget a követőiktől – jegyzi meg a bulvárlap .

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top