nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám szeretne apa lenni

Szabó Ádáméknak ezzel az akadállyal kellett megküzdeniük a babaprojekt előtt

Feleségével már most nagyon izgatottak.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer tavaly találtak egymásra és egyből szerelembe estek. A kapcsolatukban semmit sem késleltettek, sőt, szélsebesen haladtak előre. 

Szabó Ádám és Jennifer

Fotó: Instagram

Ádám a megismerkedésünk után alig pár hónappal megkérte Jennifer kezét, aki igent mondott, majd azonnal belefogott az esküvőszervezésbe. A nagy napra szeptember 23-án került sor. „A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna” – mondta az esküvő után a zenész. A szerelmesek nem sokkal a menyegző után még egy közös dalt is kiadtak, ugyanis Jennifer előadói babérokra tör. Nem titkolják azt sem, szeretnének családot alapítani.

Azonban mielőtt belevágnának a babaprojektbe, egy komolyabb akadállyal kellett szembenézniük. Jennifer orrában cisztát találtak, ezért meg kellett műteni, amitől mindketten nagyon féltek. Szerencsére a beavatkozás sikeres volt, így már semmi nem állhat az útjukba.

„Így is alakult az egész, megvolt Jeninek a műtétje, és azt beszéltük meg, hogy ezen legyünk túl, utána jövőre tényleg belekezdhetünk ebbe a projektbe – mondta a Mokkában Ádám, aki nagyon izgatottan szeretne már gyermeket, ráadásul a családja is alig várja, hogy bővüljenek. Jennifer szintén elhatározott a témában. – Túl akartam lenni ezen előbb és utána jöhet. Azt hittem, ez egy hosszadalmasabb folyamat lesz, de most itt ülök és semmi bajom.

A zenész kifejtette, azért szeretne annyira apuka lenni, mert szeretne felelősséggel tartozni valaki iránt, továbbá, hogy kedvese büszkén nézhessen rá mint férjre és apára egyaránt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top