nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám a kapcsolatukról

Szabó Ádám besokallt a rosszakaróktól: „Nem hagytam, hogy ilyen vádakkal illessék feleségemet”

Ma már leperegnek róluk a negatív kommentek.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer 2022 őszén vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. A kapcsolatuk rohamos léptekben haladt előre, ugyanis hónapokon belül megtörtént a lánykérés, tavaly szeptemberben pedig csodálatos keretek között össze is házasodtak

Szabó Ádám és Farkas Jennifer

Fotó: Instagram

Ádámék azonban rengeteg rosszindulatú kommentet kaptak a kapcsolatuk elején. Jennifer annakidején azt is elárulta, még a barátai is elfordultak tőle, amiért olyan gyorsan igent mondott a szerelmének. Mára mindketten megbékéltek a helyzettel és azt is elárulták, hogyan sikerült eljutniuk idáig. 

Sokat bántották az elmúlt időszakban több dolog miatt, és arra gondoltunk, a dal talán néhány embert ráébreszthet arra, mit okoz ezzel mások lelkében. Mi így tüntetünk az elfogadás mellett – kezdte a Story magazinnak Ádám, aki eleinte nem tudta tűrni, hogy bántják szerelmét. – Beleestem abba a hibába, hogy válaszolgattam ezeknek a zaklatóknak, és én is egyre nehezebben viseltem, ami történik. Mai fejjel már nem írnék vissza, de akkor az igazságérzetem nem hagyta, hogy olyanok, akik egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy közöttünk valójában mi van, ilyen vádakkal illessék a feleségem.

Láttam, Jennifer milyen nagy szenvedésként éli meg, hogy miközben mi tényleg a valódi boldogságunkat közvetítjük, és valóban teljesen összetartozunk, ezt egyesek kétségbe vonják. Ha engem bántottak volna, azt jobban viseltem volna. Rólam ez már lepereg. Több mint egy évtizede szerepelek a médiában, és gyakran volt téma a magánéletem, a korábbi kapcsolataim. De Jennifernek teljesen új volt ez a helyzet. Végül a dal lett válasz mindenkinek, és amikor megszületett, az mindkettőnket megnyugtatott.

Jennifer a lapnak arra is kitért, miért nézték rossz szemmel a kapcsolatukat. „Már voltam férjnél hat évig, többek között emiatt. Egyébként a volt férjem a mai napig a legjobb barátom, de egy ponton be kellett látnom, hogy ez nem olyan szerelem volt, mint amilyenre vágytam, azt ugyanis Ádám hozta el az életembe. A válás és az újraházasodás azonban sokak szemét szúrta, Azt mondogatták, csak azért jöttem össze Ádámmal, mert ismert. Aztán a külsőm miatt is sokan köszörülték rajtam a nyelvüket, arról beszéltek, hogy mim hogyan van megműtve, pedig egyébként semmi sincs megoperálva rajtam. Azt írogatták, hogy könnyű így az élet, ha bármilyen külsőt megvásárolhatok magamnak a plasztikai sebésznél. Nem szolgáltam rá erre a sok bántásra. Én nagyon érzékeny nő vagyok, talán azt is mondhatom, hogy a legérzékenyebb a világon, egy kölyökkutya látványa vagy egy idős házaspár, akik kézen fogva sétálnak, pillanatok alatt könnyeket csalnak a szemembe. Így aztán el lehet képzelni, mennyire a padlóra küldött a sok bántás. Persze, ez a verbális zaklatás sohasem szemtől szembe történt, hanem a különböző oldalakon. Ádám végignézte ezt a folyamatot, és próbált mindig mellém állni, de akkor sikerült igazán feldolgozni a történteket, amikor megírta egy dalban mindazt, ami történt. Igaz és őszinte alkotás lett, minden sora illik rám.

A zenész hozzátette, bár korábban is volt szerelmes, sosem vágyott gyermekre, ám Jennifer előhozta benne az érzést, hogy mindenképpen édesapa szeretne lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top