nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám barátnője kitálalt

Szabó Ádám barátnőjétől elfordultak barátai, amiért igent mondott

Volt olyan barátja, aki egy ideig támogatta, de az eljegyzésnél elfordult a lánytól.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer tavaly ősszel vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. Azóta elárasztják a közösségi médiát közös fotókkal, ami finoman szólva sem nyeri el a követők tetszését, akiktől rendre kapják a negatív kommenteket. Mindezek ellenére, Ádám még decemberben megkérte kedvese kezét, aki igent is mondott. 

Szabó Ádám és Jennifer

Szabó Ádám és Jennifer (Fotó: Instagram)

Ez újabb nemtetszést váltott ki, nemcsak a rajongokból, hanem Jennifer barátaiból is. A lány nem bírta magában tartani tovább az érzéseit, ezért egy hosszú bejegyzésben reagált a rosszakaróknak. 

Sokan „megköveztek” a döntéseimért, volt olyan barátom aki támogatta majd amikor megléptem elfordult Tőlem.. életemben először magamra hallgattam és azt tettem ami engem tesz boldoggá! Hiába a sok „úgyis vége lesz”, „nem tart sokáig”, „nem illünk össze” és az ennél csúnyább vélemény, engem nem tántoríthat el Tőled semmi! Azt választottam, hogy szeretni, tisztelni és becsülni foglak egy életen át! Mert az érzés mellett döntés kérdése is! Nemcsak a szerelmem, hanem a társam és a barátom is vagy. A békém a háborúban! Itt ülünk kéz a kézben és csakis közös céljaink vannak. Veled jó lesz megélni minden jó és rossz pillanatot is, mert nyilván lesz bőven mindkettőből. De jöhet bármi, a kezedet nem engedem el, ígérem!” – írta a lány Instagram-oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top