nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádámék a gyerekvállalásról

Szabó Ádám és felesége már rajta vannak a babaprojekten

Minden pillanatot együtt töltenek.

Szabó Ádám és Farkas Jennifer tavaly találtak egymásra és egyből szerelembe estek. A kapcsolatukban semmit sem késleltettek, sőt, szélsebesen haladtak előre. Ádám a megismerkedésünk után alig pár hónappal megkérte Jennifer kezét, aki igent mondott, majd azonnal belefogott az esküvőszervezésbe. A nagy napra pedig szeptember 23-án sort is kerítettek.

Szabó Ádám és Jennifer

Fotó: Instagram

A zenész és újdonsült felesége mesebeli esküvőt tartott, majd rögtön utána egy közös dalt is kiakadtak. Nem titkolták, ugyan a szerelmük csak egy éve tart, máris a családalapításon gondolkoznak. Azonban mielőtt belevágtak volna a babaprojektbe, egy komoly akadállyal kellett szembenézniük. Jennifer orrában cisztát találtak, ezért meg kellett műteni, amitől mindketten nagyon féltek. Szerencsére a beavatkozás sikeres volt, így már semmi nem állhat az útjukba.

„Nem nézzük a horoszkópot, de biztosan rokon lelkek vagyunk. Annyira megértjük egymást, hogy ezt úgy mondanám, hogy Istentől való a megismerkedésünk. Mindketten nyári gyerekek vagyunk Jennivel, ő pedig szeretné, ha a kisbabánk is a napos évszakban születne” – mesélte az énekes a hot! magazinnak, ami azt jelenti, valószínűleg nem kell sokat várni a gólyahírre. 

A szerelmesek arra is kitértek, mit terveznek egymásnak adni az első karácsonyukkor, amikor már férj és feleségként ünnepelnek. „Nehezen tudjuk meglepni a másikat a hétköznapokban, hiszen minden időnket együtt töltjük, emiatt nem is érnek minket meglepetések. Megbeszéltük, hogy ne is ajándékozzunk, hanem inkább utazzunk el közösen; az az igazi meglepetés mindannyiunk számára. Ezenkívül mostanában rákaptunk a sza­ba­du­ló­szo­bák­ra, így a közös programok tárháza ismét bővült” – fogalmazott Jennifer. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top