nlc.hu
Sztárok

Szabó Ádám a menyasszonyáról

Szabó Ádám és párja 6 óránál többet még sosem voltak külön, minden percüket együtt töltik

Nonstop együtt vannak a szerelmesek.

Szabó Ádám karácsonykor kérte meg a barátnője kezét, 4 hónappal azután, hogy megismerte. Élete legjobb döntésének tartja a lánykérést a 31 éves zenész-énekes. Menyasszonyával, Farkas Jenniferrel arról meséltek a Fókusznak, hogy minden percüket együtt töltik, eddig csupán 5-6 órát voltak külön, ez volt a legtöbb. Van tapasztalatuk a párkapcsolatokban, így jól tudják, hogy ők a legmegfelelőbbek egymás számára – állítják.

Szabó Ádám,

Szabó Ádám és menyasszonya, Jennifer – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Idén lesz az esküvőnk. Majd mondjuk, hogy mikor lesz, de még nem szeretnénk lelőni a poént. Az a lényeg, hogy annyira gyors volt ez az egész procedúra, hogy nem akartuk tovább húzni. (…) Négy hónap után kértem meg a kezét Jenninek. Úgy éreztem és most is úgy érzem, hogy ez a legjobb döntés eddig az életben. Tényleg mindig, mindig büszke leszek erre. (…) Egyáltalán nem korai. Tudom, hogy a Jenni a legmegfelelőbb partner és egy életen át ő lesz a legmegfelelőbb” – árulta el Szabó Ádám.

Tapasztalat híján Jennifer sincsen, hiszen korábban volt már férjnél, az Éjjel-Nappal Budapest Marcijával, Kolozsváry Zsolttal voltak együtt, sőt 18 éves korában egy rövid ideig Zámbó Krisztián jegyese is volt.

Mint mondják, sokat tanultak eddigi kapcsolataikból, emiatt is jutottak el viszonylag gyorsan a lánykérésig. Tudták, mire vállalkoznak. Ráadásul időközben egy újabb erős kapcsot találtak egymás között: a zenét. 

„Ezalatt az egy év alatt kétszer vesztünk össze. (…) Tehát abszolút egyetértünk mindenben, nincsenek nézeteltéréseink. Az éneklés az meg úgy jött, hogy Ádám fedezte fel, hogy tudok énekelni. (…) Amióta megismertük egymást, tényleg 0-24-ben együtt vagyunk. Szerintem így a legtöbb idő, amit külön töltöttünk, az maximum 5-6 óra volt” – mesélte Jennifer.

„Nagyon jól bírjuk egymással. Amikor nem vagyunk együtt, akkor is hiányzik nekünk a másik” – fűzte hozzá a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top