nlc.hu
Sztárok

Kórházban ápolták Benedek Miklóst

Kórházban ápolták, de már jobban van Benedek Miklós

Utoljára decemberben állt színpadon, aggódott érte a közönség.
Benedek Miklós

Benedek Miklós december 11. óta minden előadását lemondta, legutóbb a múlt hét végén jelentették be, hogy elmaradnak a január 25-re és a 29-re tervezett fellépések.

Ahogy a Blikk írja, az Orlai Produkció betegségre hivatkozott a közleményben, azt azonban nem árulták el, hogy kiért aggódhat a közönség. A nézők sejtették, hogy Benedek Miklós miatt maradhattak el az előadások, a színészt ugyanis az elmúlt hetekben kórházban ápolták.

A 77 éves művész hiánya sokaknak feltűnt, hiszen sem decemberben, sem januárban nem állt színpadra, de a tervek szerint közel két hónap kihagyás után februárban visszatér. A jó hírt ő maga erősítette meg a lapnak, miután telefonon keresték:

– Már jól vagyok, köszönöm szépen, nemsokára hazamehetek – újságolta az érdemes és kiváló művész, aki azt nem fedte fel, honnan fogják hamarosan kiengedni. – Egy hónapja itt vagyok, de most már mindegy is, mert jól vagyok – zárta rövidre a beszélgetést és megköszönte az érdeklődést. 

A színész nagyon jól érzi magát a Hárman a padon című darabban, úgy érzi, a munka és a közönség szeretete nagyon sokat ad neki

Nyitókép: Profimédia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top