nlc.hu
Sztárok
Harsányi Levente régi fotók

Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, milyen fiatal volt Harsányi Levente a karrierje kezdetén

Ha nem tudnánk biztosan, hogy ő van a képen, fel sem ismernénk. Pedig akkoriban is nagyon jóképű volt... Lapozd végig galériánkat, ha kíváncsi vagy!
Harsányi Levente

Harsányi Leventére ismét rátalált a szerelem. A műsorvezetőnek Obersovszky Lara rabolta el a szívét, akivel egy ismerősükön keresztül találkoztak. Lara a Reggeliben mesélt róla, hogy azzal sikerült őt levenni a lábáról, hogy a műsorvezető nem adta fel és akkor is írt neki, amikor ő nem válaszolt az üzeneteire. A dolog annyira komoly közöttük, hogy Levente már az előző kapcsolataiból született gyerekeinek is bemutatta új párját, akivel láthatóan jól kiegészítik egymást.

A műsorvezető bár sosem titkolta a magánéletét, nem is verte nagydobra azt. Elsősorban a munkája kapcsán emlékezünk rá, és nem a szaftos pletykák miatt. 1996-ban, a TV3-nál kezdte a karrierjét, az Aszfaltbetyár című műsorban, az évek során pedig számos olyan műsort vezetett, ami egybeforrt a nevével, lásd a Kukori vagy az Eurovíziós Dalfesztivál versenye, A Dal.

Az azóta eltelt időben Levente sokat változott, galériánkkal felelevenítheted, hogyan festett, amikor a képernyőre került!

Harsányi Levente és Konta Barbara
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top