nlc.hu
Utazás
Autópálya-pihenőben felejtette a feleségét

Autópálya-pihenőben felejtette a feleségét Németországban

Megálltak vécézni, aztán a férfi egyedül továbbhajtott, és csak később jött rá, hogy otthagyta a feleségét.

Egészen abszurd dolog történt egy romániai házaspárral egy autópálya-pihenőhelynél Németországban: az éjszaka közepén megálltak, hogy vécézzenek, ám miután a férj végzett, beült az autóba és elhajtott, a feleségét pedig ottfelejtette – írja a Maszol.ro.

A német közlekedésrendészet tájékoztatása szerint amikor az asszony is végzett, férjét pedig nem találta sehol, nagyon megijedt, ráadásul nem beszélt németül.

Szászország valamennyi rendőrőrsét értesítették az esetről, és elkezdték keresni a férjet. Közben a férfi is rájött, hogy elhagyta a feleségét, ezért visszafordult, és a sztráda valamennyi pihenőjében körbenézett. Arra ugyanis már nem emlékezett, hol hagyta el az asszonyt.

Lehajtó egy autópálya-pihenőhöz

Lehajtó egy autópálya-pihenőhöz. A kép illusztráció (Fotó: Getty Images)

A történet végül happy enddel zárult: reggelre sikerült megtalálni a férfit, átadták neki a feleségét, így együtt folytathatták az útjukat. Azt nem tudni, hogy a házaspár hogyan beszélte meg egymás között a nem mindennapi esetet.

Korábban írtunk egy férfiről, aki nem feledkezett meg a feleségéről, de bent hagyta a napon álló, forró autóban az alvó asszonyt. Amikor hazaértek, férje nem ébresztette fel, hanem a gyerekekkel bementek a házba, őt pedig otthagyták a tűző napon, felhúzott ablakokkal parkoló autóban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top