nlc.hu
Sztárok
Bóza Roland a Kollányi Zsuzsival való kapcsolatáról

Ezért nem költözik még össze Kollányi Zsuzsi és sztárséf párja, Bóza Roland

Dúl közöttük a szerelem.

Lassan egy éve tart Kollányi Zsuzsi és párja, Bóza Roland kapcsolata.Mindkettőjük számára az előző házasságaikból született gyerekeik a legfontosabbak, éppen ezért egyelőre az összeköltözést sem tervezik – írja a Blikk.

Bóza Roland és Kollányi Zsuzsi,

Kis lépésekben halad Bóza Roland és Kollányi Zsuzsi kapcsolata – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Zsuzsival mindketten a gyermekeink érdekeit tartjuk szem előtt, és bár nagyon boldogok vagyunk, egyelőre nem szeretnénk semmit siettetni. (…) Egyelőre nem tervezzük az összeköltözést, mert bár nagyon szeretjük egymást, még friss a kapcsolatunk. Mindennek eljön az ideje, kis lépésekben haladunk” – árulta el a bulvárlapnak a sztárséf.

Zsuzsi három fia (a 4 és fél éves Bence és Bálint, valamint a 2 és fél éves Bogdán) még nem találkozott Roland kisfiával, Dominikkal. „Szeretnénk mindent úgy intézni, hogy a gyerekeknek legyen idejük megszokni az új helyzetet. (…) Idővel majd a négy fiú is megismeri egymást” – magyarázta Bóza Roland, aki arról beszélt, hogy nem könnyű összeegyeztetni a szabadidejüket. „Keveset tudunk találkozni, ám az együtt töltött időt igyekszünk minél jobban kiélvezni” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top