nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Harc vagy szenvedély? – Szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 2-3.

A hétvége tüzes erői fellobbanthatják köztetek a parazsat, csak arra vigyázzatok, hogy meg ne égessétek magatokat – vagy egymást.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elemedben lehetsz ezen a hétvégén, igazán pezsgőn és jó hangulatban telhetnek a napok. Arra azért vigyáznod kell, nehogy túltold a dolgokat, a jóból is megárt a sok… Kiáradó és szenvedélyes lehetsz, most még a szokásosnál is jobban, de légy tisztában a hatásoddal és a következményekkel is.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elvárásaidhoz képest tüzesebben alakulhat a hétvége. Türelemmel kell lenned, mert a megnyugvást és békét majd csak a vasárnap délután hozhatja el. Akkor viszont használd ki pároddal együtt, teremtsétek meg közösen a béke szigetét, ahol az egész jövő hétre feltöltődhettek.

Szerelmespár kék törölköző alatt

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új távlatok, eddig láthatatlan perspektívák bontakozhatnak ki előttetek. Alaposan fontoljátok meg, hogy merre veszitek az irányt. A lelkesedés biztosan átvisz a kezdeti akadályokon, de ha nem jól választotok, akkor az, ami szenvedélynek indult, harcba torkollik.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az nem is kérdés, hogy amit nyújtani tudsz kedvesednek, az páratlan és irigylésre méltó. De vajon úgy közvetíted ezt felé, hogy ő is ezt érzi? Csillapítsd le belső viharaidat, kifelé már csak szeretetedet mutasd. Ha szingli vagy, először légy tisztában önmagaddal, így fogod bevonzani a megfelelő partnert.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár tüzes energiák forrnak a hétvégén, amivel Te aztán igazán tudsz azonosulni, mégis jöhetnek szembe gátló tényezők. Párod fölé terjeszd ki óvó szárnyadat ezek ellen. A legfontosabb, hogy nehogy egymásban lássatok ellenséget és vitába torkolljon a helyzet.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem elég, hogy kedveseddel nem harcolsz, igazából saját magaddal sem kéne. Ezt ugyanis ő is megérezné és tönkrevághatod vele a hétvégi szerelmes hangulatot. Lehet, hogy nem sikerült minden úgy ahogy eltervezted, de ez nem ok sem a befelé fordulásra, sem a rosszkedvre.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindenképp egyeztessetek pároddal a hétvégéről, meg kéne találni a közös nevezőt. Így megelőzitek és remélhetőleg sikeresen elkerülitek az összetűzésnek még a lehetőségét is. Bízz magadban és tudásodban, tiéd a döntés: válaszd a szenvedélyt a harc helyett!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nem lesz könnyű, de próbáld megőrizni türelmedet. A kitartásod megvan, de lehet, hogy nem győzöd kivárni a megfelelő pillanatot, és ez sajnos veszekedésbe, de legalábbis feszültségbe torkollhat. Tartsd magad előtt a célodat, de legyen ez közös cél kedveseddel.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vidám, kiáradó hétvége jöhet, és még az őszi ború sem csapott le ránk, vessétek hát bele magatokat a programokba. Vegyétek úgy, hogy ez egy ráadás hétvége a nyárra, bátran romantikázzatok… Az se zavarjon, ha emellett a kötelességnek is áldozni kell. Szánjatok rá időt, de ne rontsa el kedveteket.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valószínű, hogy a békességet választod a háború helyett, ha kedvesedről van szó, de ez nem ok arra, hogy mindent magadba fojts. Keresd a megfelelő pillanatot, a békítő hangnemet, de légy őszinte szerelmeddel, nem kéne megvárni, míg elmérgesedik egy egyszerűbben is kezelhető seb.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pároddal való összetűzés helyett inkább próbálj meg hallgatni rá – más szemmel látja a dolgokat, más nézőpontból, de a célja remélhetőleg egyezik a tiéddel. Így új kapuk tárulhatnak fel előtted az ő segítségével. Válaszd a szerelmeteket az értetlenség helyett!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Okosan és megfontoltan kéne dönteni, hogy meglévő erőforrásaitokat mire használjátok, hogyan osztjátok be. Lebeghetsz álmaid és vágyaid felhőjén, de most lehet, hogy gyakorlatiasan, józanul és előrelátóan kell határozni – ha ebben párod jobb, bízz meg benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top