nlc.hu
Horoszkóp

Boldogság szeptemberben

Csillagjegyek, akiknek meghozza a boldogságot a szeptember

A következő csillagjegyeknek igazán klassz hónapja lesz a szeptember!

Skorpió

Most még elképzelhetetlennek tűnő fordulatok várnak szeptemberben. Érezhetsz ugyan frusztrációt, zavartságot az elkövetkező hetekben, ami hamar elmúlik, miután azt veszed észre, a legtitkosabb szerelmi vágyad válik valóra. Érdemes nyitott szemmel járnod, mert ha nem vagy kapcsolatban, akkor most van a legnagyobb esélyed arra, hogy rád találjon a szerelem. Szinte mágikusan vonzod magadra a tekinteteket, téged egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, jelenj meg bárhol is. Használd ki ezeket az energiákat.

Szerelem szeptember

Fotó: Getty Images

Mérleg

Nehezen érthető számodra, hogy miért jeleznek a csillagok mindent elsöprő új szerelmet, holott romokban az életed. Légy türelmes, hamarosan helyreáll a rend, minden a legnagyobb rendben lesz, te is lenyugszol egy picit, ami által befogadóbb leszel az újra. Napról napra magabiztosabb leszel, és végre valódi önmagadra találhatsz. Kinyílsz és ragyogsz, amit nem lehet majd nem észrevenni. Csak engedd, hogy elöntsön minden jóleső érzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top