nlc.hu
Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre szerelem vár még idén

Ezekre a csillagjegyekre szerelem vár még idén

Ők azok, akikre rátalálhatnak az igazán nagy szerelmek ebben az őszi időszakban.
Csillagjegyek, akikre rátalál a szerelem

Kos

November 16-tól kezdődően szinte elönt téged a romantika, a csillagok olyan társat irányítanak feléd, akivel óriási hatást gyakoroltok egymásra. December 2-án a szerelmi életedben egy csapásra izzani fog a levegő, sugárzik belőled a vonzerő, képtelenség lesz nem észrevenni vagy épp ellenállni a csábításodnak. Innentől pedig, ha eddig nem találtál volna rá az igazira, semmi és senki nem állíthat meg. Kedves Kos, eljött a te időd! Légy nyitott, és minden úgy alakul, ahogy az elképzelted!

Skorpió

A következő időszak óriási szexuális energiákat mozgósít benned. Érezhetsz ugyan frusztrációt, zavartságot az elkövetkező hetekben, ami hamar elmúlik. Vonzod magadra a tekinteteket, téged egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ha párt keresel, nagyon is érdemes lesz minél többször megmutatnod magad, hiszen ezen az őszön életed szerelme figyelhet fel rád. Itt van az a lehetőség, amire olyan rég vágytál és vártál.

Mérleg

Nem nagyon érted, mit keresel ezen a listán, miért jeleznek a csillagok mindent elsöprő új szerelmet, amikor romokban az életed. Légy türelmes, hiszen november közepétől helyreáll a rend, és hidd el, az ősz meghozza neked  az igazán romantikus szerelmet. Lehet szkeptikusnak lenni, de a november tényleg a te hónapod lesz. Napról napra magabiztosabb leszel, és végre valódi önmagadra találhatsz. Kinyílsz és ragyogsz, amit nem lehet majd nem észrevenni. Csak adj lehetőséget a jónak, fogadd be!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top