
Az egészséges és finom nem egymást kizáró tényezők. Ránk köszöntött az év azon szakasza, amikor érdemes tudatosan keresni azokat az élelmiszereket, amelyek nem csak az éhséget csillapítják, hanem valóban építik, táplálják a testet. Minél kevesebb feldolgozási folyamaton megy át egy alapanyag, annál értékesebb marad, a zöldségek-gyümölcsök legtöbbje pedig nyersen nyújtja a maximumot.
Ha fejest ugrik az ember a témába, a szakirodalom számtalan olyan gyümölcsöt és más alapanyagot ajánl a leghatékonyabb immunrendszer-erősítők között, amelyeket a világ túlfelén állítanak elő. Mi ezért ajánlunk hazai alternatívát a gojibogyóra, licsire, papajára vagy guavára, de persze itthon is számos mediterrán vagy trópusi termény számít alapélelmiszernek, gondoljunk csak az olívaolajra, a kakaóra vagy citrusfélékre.
Harminc alapanyagot ajánlunk, amiről a tudomány megegyezik abban, hogy kiváló immunrendszer-erősítők. Külön-külön valószínűleg már mindegyikről hallottál, hogy egészséges, de ősszel-télen érdemes felvenni őket a bevásárlólistánkra, és tudatosan keresnünk ezeket a termékeket.
Nézd végig a galériánkat!



