nlc.hu
Sztárok
A Big Brother Pongója akkor és most

Így néz ki most a Big Brother Pongója, ennyit változott 20 év alatt

Friss felvételen Lassan Zoltán.

Súlyokat emeltek, de futópadon és különböző gépekkel is edzettek egy társaság tagjai Komlón pénteken és szombaton. 26 órán keresztül sportolt a 15 jelentkező, a legfiatalabb 14, a legidősebb pedig 60 éves volt. A céljuk egy új világrekord volt, ami sikerült is, azonban az eredmény még nem hivatalos, ugyanis a hitelesítés több millió forintba kerülne. A verseny szervezője Lassan Zoltán, azaz BB Pongó volt, akit a nézők még az ország legelső valóságshow-jából, a 20 évvel ezelőtti Big Brother-ből ismerhettek meg. 

„Én azt mondom, hogy nemcsak Magyarországon, hanem a világon nincs ilyen óriási megmérettetés, ami edzőteremben, illetőleg erőfejlesztő teremben történik” – nyilatkozta a Tényeknek az egykori reality-sztár.

BB Pongó szinte alig változott az elmúlt 20 évben:

Akkor …

BB Pongó

BB Pongó (j) a valóságshow-ban Renátóval – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

… és most:

Pongó a komlói edzőtermében - Forrás: TV2 / Tények - videó

Pongó a komlói edzőtermében – Forrás: TV2 / Tények – videó

Az 58 éves Pongó ma már szinte csak a sporttal foglalkozik – erről még egy korábbi Tények Plusz-riportban mesélt. Az egykori BB-sztár ma már elismert személyi edző, aki a sport fontosságát igyekszik minél szélesebb körben terjeszteni. A komlói bugyiboltja ugyan még megvan, a fehérneműárusítást azonban inkább a feleségére bízza. 

Így zajlott a maratoni edzés Komlón:

Amúgy a valóságshow után szinte tragédiaként élte meg, hogy kiszavazták, de aztán hamar megrázta magát és folytatta az életét olyannyira, hogy ma már háromszoros Guinness-rekorder. Többek között 50 éves korában egy 56 órás fitneszmaratont csinált végig, azaz 2 és fél napon át edzett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top