nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóra szettjei

Ördög Nóra mesés szettjei a Dancing with the Starsból

A műsorvezető minden héten lenyűgözte a nézőket különböző színű, stílusú, és szabású estélyi ruháival.

Nemrég véget ért az Dancing with the Stars aktuális évada, melyet Krausz Gábor és Mikes Anna nyert. A nézők viszont nemcsak a nagy sikerű műsort, hanem az egyetlen női zsűritag, Ördög Nóra szettjeit is imádták. Az édesanya egyébként a férjét is hétről hétre elkápráztatta a megjelenésével, melynek Nánási Pál nem egyszer hangot is adott a közösségi oldalain. Holdampf Linda felelt azért, hogy a híresség milyen darabokat és kiegészítőket vett magára, a ruhákat pedig Demeter Richárd álmodta meg. „8 hétvége – 8 csodás outfit. Én mindegyiket imádtam!” – írta a ruhákról feltöltött képek mellé Nóra. Nézzük, miket viselt a show-k alatt.

Ördög Nóra
Megnézem
Összes kép (8)

Íme Ördög Nóra szépségrutinja

 „Az arcom a mukaeszközöm is, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne foglalkozzam vele, így az alap szépségápolásra mindig szakítok időt. Esténként több fázisban mosom le a sminket az arcomról, aztán hidratálok. Kozmetikushoz sokáig nem jártam, de pár éve találtam egy szépségterapeutát, aki havonta kényeztető kúrákkal, kezelésekkel lát el. A szépségszeánsz alapos, antioxidánsokban gazdag bőrtisztítással kezdődik. Ezt követi egy papaya- és ananász kivonatos enzimes hámlasztás vagy egy jojobagyöngyös masszázzsal kombinált peeling. Majd jöhetnek a bőrmegemelő, nedvességfeltöltő hatású ampullák vagy a bőrsimító szérumok. Mindezt egy nyugtató, olívalevél-kivonatos algamaszk teszi teljessé. Ez nálam már énidős programnak számít, ezért is szeretem annyira” – nyilatkozta korábban a Nők Lapjának Nóra arra a kérdésre, hogy ő hogyan próbálja megőrizni a fiatalságát.

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top