nlc.hu
Sztárok

Videón a versenytáncoló Ördög Nóra

Így versenytáncolt egykor Ördög Nóra, ritka felvétel került elő

Sokan megkérdőjelezik, hogy milyen jogon ül a Dancing with the Stars zsűrijében, itt a bizonyíték!

Hihetetlen felvétel került elő Ördög Nóráról, Gelencsér Tímea mutatta be a Dancing with the Stars háttérműsorában, a Dancefloor-ban.

Ördög Nóra

Ördög Nóra a Dancing with the Stars zsűrijében – Fotó: Sajtószoba

A felvételen jól látható, hogy a műsorvezető fiatal korában milyen elképesztően versenytáncolt.

Mutatjuk:

Gyerekkora óta versenytáncolt. Sokan nem tudják ezt Nóriról, és szegényt bírálják is, hogy miért van a zsűriben. Ezért van a zsűriben! Hiszen, ha valaki tud a táncról beszélni, akkor ő. Szerintem érdemes hallgatni az ő kritikájára, meg az észrevételeire, mert jó megjegyzései vannak” – mondta Gelencsér Tímea, a Dancefloor háziasszonya.

Ördög Nóra életének hosszú éveken keresztül szerves része volt a versenytánc, a műsorvezető és táncpartnere egy szegedi táncklub színeiben versenyzett. A tévés pár éve az nlc-nek mesélt arról, milyen emlékeket őriz életének erről az időszakáról, valamint azt is elárulta, milyen érzésekkel gondol vissza táncos múltjára. “Azok a dolgok, amiket versenytáncosként elsajátítottam, kitörölhetetlenek. Gondolok itt például a testtartásra, vagy éppen arra, hogyan kell magas sarkú cipőben lejönni egy lépcsőn. Ezek automatikusan beépülnek az ember agyába. Tulajdonképpen bármilyen műsort vezetek, és van rajtam egy magas sarkú cipő és egy szép ruha, rögtön eszembe jut a múltamnak ez az időszaka“.

A műsorvezetőben az érettségi után született meg az elhatározás, miszerint befejezi a táncos karrierjét. “Felkerültem Budapestre, a főiskolára, a táncpartnerem viszont Szegeden maradt, így nem tudtuk összehozni a próbákat. Az az igazság, hogy akkor már elég régóta táncoltunk, és elég magas szintre jutottunk, ezért nem szerettem volna mással folytatni. Hoznom kellett egy döntést, mert az sajnos elég hamar kiderült, hogy a hétvégék nem lesznek elegendőek arra, hogy ugyanezt a színvonalat tudjuk tartani. Át kellett gondolnom a dolgokat, a jövőmet, hogy hivatásként is szeretnék-e a tánccal foglalkozni, és úgy határoztam, hogy fájó szívvel ugyan, de abbahagyom” – vallotta be Ördög Nóra, akinek bár ez a fajta mozgásforma eltűnt az életéből, a tánc szeretete megmaradt. Férjével, Nánási Pállal például anno az esküvőjükön hajnalig ropták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top