nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon elfogadóak

Ezek a csillagjegyek rettentő elfogadóak

Ők valóban feltétel nélkül szeretnek.

Vízöntő

A Vízöntő végtelenül laza,  pontosan tudja, ha úgy fogadja el a többieket, amilyenek valójában, mindenkinek jóval könnyebb és boldogabb lesz az élete. A feltétel nélküli elfogadás a személyes döntése, mellyel célja a viták és a súrlódások elkerülése. Ez a Vízöntő titka.

Elfogadó csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak az egyik legelfogadóbb csillagjegy, alkalmazkodni tudását mégis inkább intellektusának köszönheti, amely nála a túlélési ösztönön alapul. A Bak mindenkit elfogad, próbál megérteni, és aszerint feltérképezni az adott ember igényeit. Ez az elfogadása pedig szoros kapcsolatokat ad neki, hiszen mindig, minden körülmény között alkalmazkodik is.

Rák

A Rák az egyik legnyitottabb, legbarátságosabb csillagjegy. Természetéből adódóan rendkívül elfogadó – egész egyszerűen azért, mert figyel a  beszélgetőpartnerére, a barátaira, a párjára, őszinte érdeklődéssel hallgatja őket. Ennyi a titok, semmi több!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top