nlc.hu
Horoszkóp
Akiknek változást hoz a Sárkány éve

Akiknek változást hoz a Sárkány éve

A következő évben születetteknek nagy változásokat tartogat a Sárkány éve.

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én kezdődik. A kínai asztrológusok szerint a Sárkány évében sok újdonságra, pozitív energiákra és meglepő innovációra számíthatunk, nem is csoda, hogy sokan várják.

Állítólag a Sárkány jegyében születettek jelentik a legkellemesebb társaságot, és ők a legbarátságosabb emberek.

Sárkány éve 2024

Fotó: Getty Images

Sárkány évek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 és 2024

„A Sárkány év és a jegy energiái a stabilitást, a harmóniát és a nagylelkűséget támogatják, ugyanakkor ez az esztendő hozhat jócskán kihívásokat is – de csupa olyat, ami előrevisz! Te leszel az idei év legnagyobb nyertese. A kezedbe veszed a sorsod, és most minden esélyed meglesz rá, hogy komoly pénzeket keress. Ez az esztendő  fellendíti a Sárkány karrierjét, kivívod mások csodálatát és tiszteletét. Anyagilag ennek nagyon meglesz a hozadéka, de fontos, hogy mindig megőrizd a józan eszed. A szerelemben nagy szenvedély vár” – olvasható az astronet oldalán.

A Sárkány az erő szimbóluma keleten, tehát a Sárkány évében sokkal erősebbek és magabiztosabbak leszünk mindannyian. Most határozottabban ismerjük fel, hogy nekünk mi a jó, és könnyebben valósítjuk meg az elképzeléseinket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top