nlc.hu
Otthon
Mexikóban él Szilágyi Liliána

Elhagyta az országot Szilágyi Liliána, Mexikóban kezdett új életet a visszavonult úszónő

Állítólag a vőlegénye nélkül indult útnak.

Mexikóban kezdett új életet az Európa-bajnoki ezüstérmes korábbi úszónő, Szilágyi Liliána, aki 2021 végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg édesapját – értesült a Sportal.

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána hosszabb időre elhagyta Magyarországot – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2022.09.26.-i adás)

A portál információit az exsportoló ügyvédje is megerősítette: Liliána Mexikóban él és dolgozik.

A 27 éves olimpikon a közösségi oldalán az elmúlt hetekben számos fotót, videót posztolt a közép-amerikai országból. Azt nem tudni, hogy mivel foglalkozik pontosan, Instagram-oldalán jógaoktatóként és szabadúszó modellként tünteti fel magát.

A Sportal úgy tudja, Szilágyi Liliána a vőlegénye, Zsombor nélküle indult útnak Mexikóba.

A napokban amúgy lezárták a Szilágyi Liliána ellen indított becsületsértési pert. Az úszónő több, mint két évvel ezelőtt azzal állt a nyilvánosság elé, hogy az apja fizikailag, mentális és szexuálisan bántalmazta. Szilágyi Zoltán ezek után becsületsértés miatt adott be keresetet a saját lánya ellen. A jogi eljárás most számos tanú meghallgatásával folytatódott volna, ám a beidézetteket arról értesítették, hogy a bíróság lezárta az ügyet. Ennek oka pedig az, hogy a felperes Szilágyi Zoltán nem jelent meg a korábbi tárgyalási napokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top