nlc.hu
Sztárok
A NTMH újabb kiesői

Egyszerre ketten is kiestek a Next Top Model Hungary-ből, sírva távoztak

Már csak heten vannak versenyben.
NTMH

Két lány számára is véget ért a Next Top Model Hungary, az ausztriai forgatáson ugyanis egyszerre két versenyzőnek is el kellett hagynia a tehetségkutatót. A zsűri az alapján döntött, hogyan teljesítettek a modelljelöltek az extrém körülmények közötti fotózáson és vonuláson.

Az első kieső Baranyi Panna volt. “Nagyon csalódott vagyok, szerettem volna még bizonyítani. Úgy érzem, sok színemet mutattam meg, és amatőrként is kiálltam a versenyben, és profik mellett is végigvittem ezt az egészet” – mondta az ítészeknek könnyek között. A 24 éves versenyző utólag bevallotta a kamerák előtt, hogy teljesen váratlanul érte, hogy neki kellett távozni: “Olyan volt, mint egy szürreális álom. Csak néztem és meg se tudtam szólalni”.

A második kieső személye Csordás Cintia és Moritz Anastasia között dőlt el, végül az utóbbi modelljelölt számára ért véget a verseny. A 18 éves Anastasia nehezen tudott megszólalni, potyogtak a könnyei, amikor megköszönte az ítészeknek a lehetőséget. “Nagyon sok dolgot éltem itt át annak ellenére, hogy folyamatosan komfortzónán kívül estünk. Sok jó barátság is kialakult – jegyezte meg sírva.

Már csak heten vannak a versenyben, amelynek hatalmas a tétje: a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top