nlc.hu
Életmód
Kim Kardashian elárulta, mit rejt a retikülje

11 millió forintos retiküllel jelent meg Kim Kardashian, és elárulta: nem tart benne semmit

Fekete és apró Hermés Kelly táskával jelent meg Kim Kardashian, akitől megkérdezték, hogy mit tart benne. „Semmit” – jött a meglepő válasz.

Olykor a celebek vagyonokat érő, ám egészen apró méretű retikülökkel jelennek meg, és az átlagember a minitáskák méretét látva joggal gondolkodik el azon, vajon mit tarthat benne a híresség. A Kardashians legújabb adásában Kim Kardashian a producer-mogul Ryan Murphyvel és az édesanyjával, Kim Jennerrel ment vacsorázni. Magához képest viszonylag egyszerűen öltözött fel, de a megjelenésének fontos részét alkotta egy fekete Hermés Kelly retikül, aminek a bolti ára jelenleg 10 millió 800 ezer forint – szúrta ki az USMagazine.

Kim Kardashian

Kim Kardashian esete az üres retiküllel (fotó: Kim Kardashian Insta-oldala)

A vacsora egy pontján Ryan Murphy rákérdezett, mit rejt az apró retikül, mire Kim rávágta, hogy

Semmit.

Állítása szerint sietett, és csak felkapott egy retikült, de amúgy sem szokott a táskáiban sok mindent tartani: többnyire egy púdert, egy rágógumit és egy rúzst tárol csak bennük.

Egyébként a vacsorán leginkább az American Horror Story című sorozatról volt szó, amiben Kardashian maga is szerepet vállalt, és a producer megdicsérte a színészi képességeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top