nlc.hu
Sztárok
Durván lefogyott Kim Kardashian - fotók!

Durván lefogyott Kim Kardashian – fotók!

Meglepődtünk, amikor megláttuk az Instagramon közzétett felvételt, elképesztően vékony dereka lett a hírességnek.

Kim Kardashian bulizni ment, és ebben önmagában még nincs is semmi különös, azonban nem akármilyen ruhát vett fel és nem akármilyen felvételeket készített róla.

A celeb előszeretettel vásárol olyan holmikat, melyeket korábban más sztárok viseltek, gyakran licitál rájuk különböző árveréseken. Így került hozzá három évvel ezelőtt Janet Jackson egyik ikonikus szettje, melyet az 1993-as „If” című dalának klipjében viselt, Kim pedig 25 000 dollárt, azaz csaknem 10 millió forintot fizetett érte.

Nem is lehetett tökéletesebb alkalom arra, hogy magára öltse, mint az énekesnő koncertje, melyet június 4-én, Palm Springsben tartottak és amelyre persze Kanye West exe is ellátogatott. Az eseményről pedig 24 órán át tartó Instagram történetében több rövid videót is megosztott, többek között olyanokat is, melyeken ruháját örökítette meg. Így vált mindenki által jól láthatóvá, hogy a jelek szerint komolyabb fogyáson van túl a híresség, amellett ugyanis, hogy hasa elképesztően lapos, még csípője is jóval keskenyebbnek tűnik a tőle megszokottnál.

 

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top