nlc.hu
Sztárok
Köztiszteletben álló személy molesztálta gyerekként Hevesi Krisztát

Köztiszteletben álló személy molesztálta gyerekként Hevesi Krisztát

A szexuálpszichológusnak több olyan alkalom is volt az életében, amikor abuzálási kísérletet kellett elszenvednie. Most nyíltan vallott ezekről az alkalmakról.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Hevesi Kriszta egy őszinte és nyílt beszélgetés keretében vallott arról, hogy már fiatalkorában rengeteg olyan dolog történt az életében, amelyeket meg kellett tanulnia leküzdeni és feldolgozni. Mindezt Hajdú Péter műsorában mesélte el a szexuálpszichológus, a Frizbi TV YouTube-csatornán. 

Köztiszteletben álló személy molesztálta gyerekként Hevesi Krisztát

A népszerű szexuálpszichológust gyermekkorában több férfi is abuzálta, elmondása alapján öt ilyen esetre emlékszik. 

Budaörsön volt egy telkünk, épp cseresznyeérés volt, ezért kimentem oda. Felmásztam a fára, szedtem a cseresznyét, ám amikor egyszer oldalra néztem, láttam, hogy a szomszéd telken egy férfi maszturbál. Nagyon megijedtem, rohantam a kukoricáson keresztül, a férfi pedig rohant utánam. Nem voltam jó futó, de akkor az életemért futottam. Szörnyű volt, ahogy kergetett. Éppen csak odaértem a buszmegállóba, majdnem elkapott

– idézte a  Blikk a pszichológus szavait, aki bár elmondta édesapjának a történteket, aki miután meggyőződött arról, hogy nem történt baj, annyiban hagyta a dolgot.

Egy másik döbbenetes eset a Balatonnál történt vele, erről az esetről pedig egészen eddig senkinek sem beszélt. Mint mondta, egy köztiszteletben álló személy kezdte el taperolni a vízben, aki az egyik jó barátnőjének volt a nagypapája. 

„Három barátnőmmel voltam a Balatonon, amikor az egyikük nagypapája elkezdett a vízben fogdosni. Szerencsére jó és gyors úszó voltam, kétségbeesetten elkezdtem kiúszni, de utána kerültem annak a lánynak a társaságát. Anyuék sem értették, miért nem megyek többet ahhoz a lányhoz, én pedig nem mertem elmondani, miért… Szégyelltem, és talán nem is találtam annyira fontosnak. Amúgy sem hitte volna el senki, mert egy köztiszteletben álló személyről volt szó.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top