nlc.hu
Sztárok
Szoboszlai Csoboth Ronaldo közös kép

Szoboszlai és Csoboth Ronaldóval közös gyerekkori képe nagyon cuki

Szoboszlai és Csoboth már gyerekkorában is találkozott Cristiano Ronaldó bácsival. Reméljük, hamarosan az EB-n is fognak.

Hajdú B. István sportriporter tett ki egy képet a közösségi oldalára, amin Cristiano Ronaldo, az idei Európa Bajnokságon részt vevő portugál csapat most 39 éves és négy hónapos kapitánya látható. A fotó valamikor az őskorban, 2009. szeptemberében készült, a Puskás Stadionban és az látszik rajta, ahogyan Cé autogramot firkant egy Ronaldo-mezes magyar kissrác hátára. A kissrác ma már

 

szintén válogatott, Csoboth Kevinnek hívják.

És nem is ő az egyetlen a mostani magyar csapatban, akinek összejött gyerekkorában a közös fotó a portugál foci-Istennel. A másik szerencsés a magyar válogatott jelenlegi kapitánya, Szoboszlai Dominik, aki meccs előtti felvezető gyerekként került közös fotóra Ronaldóval. Szoboszlai ezt mesélte a képről:

„8 éves voltam, a Magyarország–Portugália meccs volt. A portugálokat mi vezettük ki a pályára. 3 ember választott el attól, hogy találkozzam Cristiano Ronaldóval. Ekkor voltam a legközelebb a találkozáshoz. De remélem, még közelebb leszek máskor.”

 

Amennyiben a magyar válogatott tovább jut a mostani tornán, úgy legközelebb minden bizonnyal Portugália ellen léphet pályára, így megvalósulhat Szoboszlai óhaja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top