nlc.hu
Aktuális

Ő Cristiano Ronaldo legidősebb gyermeke

Ilyen nagy már Cristiano Ronaldo idősebbik fia

A 13 éves Cristiano Ronaldo Jr. nagyon hasonlít az édesapjára.

Cristiano Ronaldo nagyon büszke a fiára, a 13 éves Cristiano Ronaldo Jr.-ra, aki nemrég az Al-Nassr U13-as csapatához csatlakozott. Itt a 7-es mezt viseli, pont úgy, mint az apja, emellett reméli, hogy egyszer együtt játszhat majd a legendás futballistával. Az Európa-bajnok portugál labdarúgó az Instagram-oldalára posztolt egy képet a fiával, méghozzá edzés közben. Cristiano Ronaldo Jr. lassan beéri magasságban a közel 190 centiméter magas édesapját. 

A sportoló és párja, Georgina egyébként öt gyereket nevel: a nemrég született Bella Esmeraldán kívül a párnak már van egy közös csemetéje, a négyéves Alana, de közösen nevelik a focista nagyobbik gyerekeit is, két fiút és egy lányt. Cristiano Ronaldo Jr. már 13 éves, az ikrek, Eva és Mateo pedig 2017-ben születtek, béranya segítségével.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (Fotó: Yasser Bakhsh/Getty Images)

Nem ő az egyetlen sztárcsemete, aki futballista édesapja nyomdokaiba lép: az 1995-ös Aranylabdát elnyerő George Weah fiát, Timothyt a Juventus szerződtette 2028-ig. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top