nlc.hu
Aktuális
Túl hangosan hallgatott zenét, összeverte a zárkatársa

Túl hangosan hallgatott zenét, összeverte a zárkatársa – a biztonsági kamera mindent felvett

Megduplázhatják a börtönbüntetését a súlyos bántalmazás miatt.

Túl hangosan hallgatott este zenét, ezért verte össze brutálisan a zárkatársát egy rab a Maglódi úti börtönben, ahol mindketten letartóztatásban voltak – számolt be az RTL Híradó. A 2020 áprilisában történt bántalmazást a zárka biztonsági kamerája rögzítette, a felvételt most tette közzé az ügyészség. Akárcsak a verekedés után pillanatokról készült videót. Azon az látszik, hogy a megvert rabot már megbilincselve vezetik ki a cellából a támadója mellől.

A felvétel alapján szinte esélye sem volt arra, hogy szembeszálljon a nála jóval testesebb rabtársával szemben, aki ököllel ütötte. A földre kuporodott és a kezével próbált védekezni, ám a támadója tovább ütötte és meg is taposta. Csak akkor hagyta abba a bántalmazást, amikor a börtönőrök megérkeztek a cellához.

A megvert rab súlyosan megsérült: eltört a kulcscsontja, az egyik bordája pedig megrepedt.

Támadója ellen most emeltek vádat, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolják. Az RTL Híradó információi szerint az eset idején emberölési kísérlet miatt volt letartóztatásban, amiért 4 éve nyakon szúrta ismerősét. Ezért azóta 8 év börtönt kapott. A zárkában történt bántalmazásért újabb 8 évre ítélhetik.

Kiemelt fotó forrása: ugyeszseg.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top