nlc.hu
Sztárok
Máté Krisztina számára elképzelhetetlen, hogy a Balatonban fürödjön

Máté Krisztina számára elképzelhetetlen, hogy a Balatonban fürödjön

Máté Krsiztina hiába balatoni születésű, mégsem szeret annyira a magyar tengerben lubickolni, mint sokan mások. De elárulta, miért van így.

Máté Krisztina Siófokon született és ott nőtt fel, karrierje pedig a helyi Sió TV-nél indult. Bár szülei továbbra is a Balatonnál élnek, a Tények egykori műsorvezetője már nem szokott fürdeni a tóban.
 

Máté Krisztina

Fotó: RTL II/Sajtóklub

„De én legalább 15 éve nem fürödtem a Balatonban. Elképzelni sem tudnám, hogy bemenjek a vízbe, a téli Balatont, a korcsolyázást szeretem. Bokáig érő „csadorban” szoktam a lábam belelógatni minden szökőévben a Balatonba vagy a tengerbe. Tisztelem és csodálom azokat, akik ezt el tudják engedni, én görcsösebb vagyok. De hogy a kérdésére is válaszoljak, kilencen megyünk pár napra Spanyolországba, jön az összes gyerekünk, a párjaik, tavaly így voltunk együtt Bulgáriában, nagyon jól éreztük magunkat. De csak pár napról lehet szó, hiszen ahány gyerek, annyi országban él. A fiam most érettségizett, szeptembertől már Spanyolországban jár egyetemre, és ott is edz, onnan jár majd versenyezni is” – árulta el a Best Podcastban Máté Kriszta.

Így tehát nem maradnak nyaralás nélkül Máté Krisztináék sem, viszont a magyar tenger helett, inkább a spanyol tengert választják. 

 Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top