nlc.hu
Sztárok
Visszavonult a képernyőtől, azóta így éli életét Máté Kriszta

Így él a képernyőtől visszavonult Máté Kriszta

Az egykori híradós évek óta visszavonult a nyilvánosságtól, azonban a televíziózás világát mégsem hagyta el teljes mértékben.

Máté Krisztinát sokáig láthatták a nézők a tévéképernyőkön, azonban egy ideje már nem a nyilvánosság előtt éli az életét. Kriszta elárulta, hogy mióta abbahagyta a képernyőn való szereplést három vállalkozásban is szerepet vállal.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Mindig Stahl Judit járt a fejemben, hogy amikor ő végleg abbahagyta a híradózást, majd hazament, megkérdezte tőle a férje, »na, akkor most mit fogsz csinálni?« Ő rávágta: »főzni« Én nem tudtam főzni, azt azonban tudtam, a tévézésről nem szeretnék lemondani. Így jött az ötlet, hogy televíziós műsorok producere legyek.

– árulta el a Best Magazinnak

Máté Kriszta és Bárdos András éveken át voltak a TV2 híradósai, azóta azonban teljesen új irányokba is elindult az élete.

Három vállalkozásban is van részem. A könyvkiadó közös Andrással, de valójában ez az ő gyereke. András szülei írók voltak, a gyerekkorától belenőtt a könyvek birodalmába. Amikor alapítottuk a céget, én is tulajdonos lettem, az elején még bele-bele kotnyeleskedtem, aztán rájöttem, jobb, ha ő csinálja. Ami tényleg az én munkám vállalkozóként, az a Cápák között című tévéműsor és a Liluval közös szépészeti vállalkozásunk.

– mondta, majd hozzátette: 

Szoktam mondani, bolond vagyok sok tekinteten, mert inkább én éhezzek, de olyan nem fordulhat elő, hogy valaki ne kapja meg időben a fizetését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top