nlc.hu
Sztárok
Az enyészetté vált Benkő Dániel százmilliókat érő budai villája

Az enyészeté vált Benkő Dániel százmilliókat érő budai villája

Egykor a zenétől volt hangos a luxusingatlan.

Már 5 éve, hogy elhunyt Benkő Dániel, a százmilliókat érő budai villája azóta is elhagyatottan áll. A Bors információi szerint a ma már lezárt és kamerákkal védett telek igencsak elhanyagolt, a ház ajtaját és ablakait rácsokkal védik az az örökösök, azaz a világhírű, extrém lantművész két lánya, akik a jelek szerint nem sokat foglalkoznak édesapjuk hagyatékával, pedig a házra anno hihetetlenül büszke volt a művész.

Egy környékbeli lakos azt nyilatkozta, soha nem tapasztal mozgást a házban és a telken sem: “A teraszom éppen a kertre és a házra néz. Azt kell mondjam, nem éppen szívderítő látvány. Mélyen elszomorít, hogy senki nem tartja rendben a kis birtokot, amit lassan felemészt az enyészet”.

Hasonló a helyzet a meggyilkolt Szilágyi István otthonával is, amely időközben szellemtanyává vált. A 4 évvel ezelőtt elhunyt színész egykori rákosligeti otthona ugyancsak egyre borzalmasabb állapotban van. Felesége, Jolán néni halála óta a ház lakatlan, elhanyagolt állapotban van, a környékbeliek is elkerülik.

Kiemelt fotó forrása: FEM Café – videó (2017.03.20.-i adás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top