nlc.hu
Sztárok
Kiakadt Verstappen, nem tett lakatot a szájára

Max Verstappen: „Mindannyian elhúzhatnak a p…ba”

Most hétvégén tartották a  Forma–1-es Magyar Nagydíjat, amit Oscar Piastri nyert. A címvédő Max Verstappen visszont, minősíthetetlenül viselkedett.
Verstappen

Az izgalmas versenyen, Verstappen ütközött Lewis Hamiltonnal, összeveszett csapatával a rádión, utána pedig keményen üzent a kritikusainak- írja a Blikk. 

A verseny több okból is kritikussá vált, a különös magyar ajándékot kapó, Verstappen számára. Először arra kérte a csapata, hogy adja át a második helyet Lando Norrisnak egy bukó miatt. Ezt követően pedig Lewis Hamilton, majd a második kiállásokat követően Charles Leclerc is megelőzte.

Verstappen többször kritizálta a csapa döntéseit, a hangulat annyira feszült volt, hogy az egyik kanyarban későn fékezett, így a Mercedes elé csúszott, Hamilton pedig eltalálta, s a levegőbe emelkedett. 

A holland pilóta végül az ötödik helyen végzett, amivel nem volt elégedett “Mindannyian elhúzhatnak a p…ba” – reagált a férfi  azokra a megjegyzésekre, amelyek szerint a csapattal szembeni kritikájával túl messzire ment. “Nem gondolom, hogy elnézést kellene kérnem. Inkább jobb munkát kellene végeznünk…. Ha ez valakinek nem tetszik (a stílusom), egyszerűen maradjon otthon” – idézte a planetf1.com.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top