nlc.hu
Életmód
Megmentette apja életét a 7 éves Dzsenifer

Igazi hős: megmentette apja életét a 7 éves Dzsenifer

Csupán a kislánya lélekjelenlétén múlt, hogy a szülő túlélte a darázstámadást.

Hétéves kislány mentette meg az édesapja életét egy telefonhívással Tatabányán. Mint a Tények riportjából kiderül, a férfit összecsípték a darazsak a kertjükben, allergiás rohama lett. El is ájult, de a kislánya nem ijedt meg, felhívta a bátyját, aki átment a szomszédba, hogy hívják a 112-t, ő pedig vonalban maradt a húgával.

Fel volt dagadva a szája, és nem bírt beszélni” – mesélte Dzsenifer az apjáról, aki saját maga akarta kiirtani a darazsakat a kertjéből. Három darázsfészek volt a kertben, purhabbal és spray-jel próbált megszabadulni tőlük a férfi. Hosszú kabátot, kapucnit és hegesztőpajzsot vett fel, de mindez nem védte meg. Nyolcszor csípték meg, a fejét teljesen. A házba menekült a rovarok elől, de közben allergiás rohamot kapott, életében először.

„Szinte nem láttam semmit, már fehér fényeket láttam” – vallotta be János. Kislánya egyből észrevette, hogy baj van. Az apa közben összeesett, szilánkosra tört a kulcscsontja.

Dzsenifer végig az apukája mellett maradt, és próbálta magához téríteni, amíg a mentők a helyszínre nem értek. Telefonon segítettek a kislánynak, hogy mit tegyen, így a szülőnek végül sikerült magához térnie.

A kislányát egyedül nevelő Jánosnak – akinek a felesége a szüléskor halt meg – most a barátok és a szomszédok segítenek, míg fel nem épül, jelenleg ugyanis dolgozni sem tud.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top