nlc.hu
Sztárok
Vajna Tímeának beszólt egy követője

Vajna Tímeának beszólt egy követője, hogy „50 évesen ne akarjon gyereket”

Megosztott néhány képet és információt a lombikjáról, erre reagált a követő.

Vajna Tímea egy ideje elhagyta néhai férje vezetéknevét, most már Ráthonyi-Palácsik Tímeaként él, ugyanis tavaly összeházasodott a párjával, akivel már hosszú évek óta együtt vannak. Az üzletasszony régóta vágyik gyermekre, ám eddig nem teljesült az álma. Kész mindent megtenni azért, hogy édesanya lehessen, így már a sokadik lombikprogramon vesz részt, ami nagy fájdalmakkal jár – erről egy Instagram-történetet osztott meg.

Vajna Tímea

Fotó: Instagram

Az egyik képen lapos hassal, a másikon felfújódott pocakkal látható. „Instagram vs. valóság. Sajnos nem várok babát, csak a hormonoktól így felfújódok. A fájdalamról nem is beszélve” – írta ki közösségi oldalára. Egy követője válaszolt a sztorira, nem volt túl kedves…

50 évesen ne akarj már anyuka lenni ennyire görcsösen. Hidd el, se neked nem lesz jó, se a picinek, nem biztos, hogy egészséges kisbaba lesz a korodból adódóan. Kicsit legyél már felelősségteljes” – írta a hölgy, akinek az üzenetét megosztotta Tímea.

50? Bocs, 41 éves vagyok

– írta egy síros emoji kíséretében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top