nlc.hu
Sztárok
Stana Alexandra nélkül folytatódik a Dancing with the Stars?

Stana Alexandra nélkül folytatódik a Dancing with the Stars?

A táncosnő Lékai-Kiss Ramóna műsorában nem tagadta, örülne annak, ha új lehetőségek is megtalálnák, akár a DWTS műsorán belül is.

A TV2 Titkok Ramónával című talkshow legújabb vendége Stana Alexandra volt, aki természetesen beszélt a TV2 egyik sikerműsoráról, a Dancing with the Stars-ról is, ahol négy évadon keresztül táncolt olyan sztárok mellett, mint Győrfi Dániel, Árpa Attila, Iván Bence és Marics Peti – akivel össze is boronálták. Eddig még nem is lenne semmi probléma, hiszen Szandi ezzel a műsorral került be igazán a köztudatba, így nyilván beszél róla, azonban a Story magazin furcsállotta, hogy múlt időben beszélt a műsorról. A lap szerint úgy tűnt, a következő évadban már nem fog szerepelni sokak legkedveltebb táncosnője.

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Szandi kifejtette, hogy ugyanis új kihívásokra vágyik, amikből van bőven: 

Most fellépések vannak, influenszermunkák, sok rendezvényre hívnak meg. Kevés a szabadidőm, de az nagyon boldog. Mosok, főzök, takarítok, találkozom a barátaimmal. Ez most nekem nagyon jó időszak

– árulta el. 

Ha ez még önmagában nem lenne elég meglepő, mikor Lékai-Kiss Ramóna megkérdezte tőle, hogy el tudná-e engedni a DWTS-t, meglepő választ adott:

Úgy gondolom, hogy igen, el tudnám engedni, és úgy, hogy nem érzek semmiféle űrt. Nem gondolom, hogy bármiben hiányom lenne. Boldog lennék, ha jönne egy új lehetőség”

– válaszolta a táncosnő, kiemelve, hogy még úgy is le tudna mondani a szereplésről, hogy versenyzőként nem emelhette a magasba a Dancing győztes kupáját. Sőt kifejezetten örülne, ha a műsor készítésében kaphatna új feladatot.

Ez is érdekelhet Stana Alexandra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top