nlc.hu
Életmód
Ketchup helyett vér volt a gyorséttermi burgeren

Ketchup helyett vérben úszott egy gyorséttermi gyerekmenü

Elborzadt a látottakon az anyuka.

Undorító esetről számolt be a TikTok-on egy amerikai édesanya. Tiffany Floyd megdöbbenve tapasztalta, hogy a kislánya elviteles Burger King-gyerekmenüjére vér fröccsent.

Amikor hátraadta a kocsiban a 4 éves gyerekének a kézhez kapott gyerekmenüt, hogy megegye az autóban, a kislánya arra panaszkodott, hogy nem kért rá ketchupot, ennek ellenére mégis „piros szószban” úszik a papírzacskó tartalma, azaz a hamburger, a sült krumpli és a gyerekmenühöz járó játék. A New York-i anyuka ekkor először arra gondolt, hogy eltévesztették a rendelésüket, és mégis került bele ketchup. Ekkor azonban felfedezte Tiffany, hogy az valójában nem paradicsomszósz, hanem valami egészen más.

 „Anya, nem kértem ketchupot” – mondta, úgyhogy visszavettem tőle a zacskót, és arra gondoltam, hogy elrontották a rendelésünket. Amikor belenéztem, elborzadtam. Mindent vér borított: az ételt és a játékot is” – elevenítette fel a történteket Tiffany a TikTok-videójában.

Az anyuka rögtön panaszt tett a gyorséttermi lánc Getzville-i éttermében, ahol vásárolt. Kiderült, az egyik alkalmazott megvágta a kezét.

A Burger King felajánlotta neki, hogy visszatéríti az összeget.

Tiffany a helyi egészségügyi hatóságnál feljelentést tett, a kislányán pedig vérvizsgálatot fog most végeztetni, hátha elkapott valamit. A videót csak azért tette közzé, mert aggódott, hogy esetleg mások is érintkezhettek véres étellel, mivel akkor ebédidő volt, és sokan álltak akkor a sorban a gyorsétterem autós egységében.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top