nlc.hu
Trend
"Nyár eleje óta áhítozok, hogy lássak önről bikinis képet" – Hevesi Kriszta fotója felrobbantotta az internetet

“Nyár eleje óta áhítozok, hogy lássak önről bikinis képet” – Hevesi Kriszta fotója felrobbantotta az internetet

Bomba formában posztolt a tengerpartól Hevesi Kriszta, akinek dögös fotója előtt a követők sem tudtak szó nélkül elmenni, rengetegen megdicsérték!

Egészen mostanáig elmaradt a bikinis fotó Hevesi Kriszta Instagram-oldalán, most azonban a rajongók legnagyobb örömére kiposztolt két igencsak forró képet, amelyek mind a tengerparton készültek. A szexuálpszichológust az első fotóján a habokban fürdőzve láthatjuk egy ezüst, csillogós bikiniben, amelynek fénye a Kishableány ikonikus, egyik utolsó jelenetére emlékeztet bennünket, amikor egy ezüstös ruhában kiszalad a habokból szerelméhez. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

A lapozgatós poszt második fotóján már Kriszta hibátlan alakját is megcsodálhatjuk, amely mellett követői sem tudtak szó nélkül elmenni:

„Kedves Kriszta! Mióta nyár van, arról áhítozok, hogy lássak Önről bikinis képet!!! És most itt van!!! Nagyon Szépen Köszönöm!!!”

– olvasható az egyik hozzászólásban. 

„Szexy alakod van, kedves Dr. Nő! Sőt, bombázó! “– írja egy másik. 

„Azta mindenit Kriszta! Gratulálok a formához,No1!” – tette hozzá egy harmadik, aki elsőszámúnak gondolja Kriszta alakját. 

Kriszta fotója alá a szintén a napokban több forró tartalommal is jelentkező Gelencsér Timi is üzent, három tűz emotikonnal jelezte, hogy ő is megemeli a kalapját a szexuálpszichológus hihetetlen formája előtt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top