nlc.hu
Trend
Nagy, nyár végi árleszállítás a ruhaboltokban

Körülnéztünk: anyait-apait beleadtak a boltok az akciókba

Körülnéztünk az ismertebb fast fashion üzletekben, és úgy láttuk, tényleg érdemes egy utolsó kis túrára indulni, ha az ember szeretne néhány jó vételt. Ugyanis jó eséllyel sikerrel jár.

Augusztus közepe előtt néhány nappal megérkeztünk a nyári leárazások finisének finisébe, itt már tényleg nem érdemes tovább várni, ha jó áron szeretnél magadnak venni valamit, sőt ami azt illeti jobban jársz, ha sietve el is indulsz. A leárazások végének megfelelően ugyanis már jócskán megmutatkoznak a mérethiányok, van azonban jó hírünk is. Illetve minjárt kettő.

Először is: tényleg, valóban, igazán érzékelhető sok holminál, hogy bőven az eredeti ár alatt kínálják, nem túlzás azt mondani, hogy érdemes még azzal a tudattal is megvenni egyik-másikat, hogy jövőre talán már nem is fog tetszeni. Másik meglepő felfedezésünk pedig, hogy idén augusztusban határozottan több üzlet készült ősszel és télen is hordható, áron aluli holmikkal, mint ahogyan azt az utóbbi évben megszokhattuk. 

Zara: itt tényleg nagyok az engedmények

Őrült nagy kínálatra már ne nagyon számíts, viszonylag látványosan megfogyatkozott a leértékelt áruk sora, ugyanakkor találtunk olyan nadrágot is, amely egész konkrétan az eredeti ár 10%-ába került csak. És még jól is nézett ki!

Megnézem
Összes kép (5)

C&A: blézerre érdemes vadásznod

Bár emlékeimből gyakran még egy kedvezőbb árú üzletként bukkan elő ez a márka, a valóság mindig észhez térít. Sajnos akcióban sem érdemes filléres vásárlásban reménykednünk. Sok mindenre helyezték el a %-ot jelző táblákat, de átütő élményt nem kaptunk az üzlettől. Kivéve a színek és a blézerek tekintetében. Mert azokért tényleg megéri körbejárni.

Megnézem
Összes kép (5)

Bershka: meglepően sok őszi és téli holmi

Érdemes körülnézned náluk, ha már nem a nyári ruhákra pályázol, hanem határozottan a hűvösebb napok foglalkoztatnak. Sok dzsekinek, pulcsinak és hosszúujjúnak tettek jót az akcióval.

Megnézem
Összes kép (5)

Stradivarius: van miből válogatni

Kimondottan nagy a kínálat a Stradivariusnál. Nyári, őszi és téli holmik is szép számmal lógnak a leértékelt szekció fogasain, az akciók mértéke és az árak is szimpatikusak, méretből is akad.

Megnézem
Összes kép (7)

Mango: ide gyere hosszú ruháért

Egyértelműen a Mangoé a legnagyobb kínálat, ha hosszú ruhákról van szó. Igaz, itt is már leginkább csak 1-1 darab várja a vásárlóját. Szintén szép számmal találsz nadrágokat, blúzokat is. Arra ne számíts, hogy párezer forintból megúszod a vásárlást, de önmagához képest a márka egészen nagy kedvezményeket is ad sok holmira.

Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top