nlc.hu
Trend

Akciós téli és átmeneti kabátok

30+ akciós kabát, amire érdemes lecsapni

Akár téli, akár átmeneti kabátról legyen szó, a leárazások tartogatnak jó pár szuper vételt.

Jó minőségű kabátot vásárolni nem olcsó mulatság, ráadásul érdemes megválogatni, mit viszünk haza, hisz egy szép darab sok-sok szezonon át kitart, nem csak kényszerből húzzuk majd magunkra a következő szezonkezdéskor. Épp ezért a leárazásokkor megkaparintani a tökéletes darabot nagy mázli, ám hogy növeljük az esélyeket, négy fazonból is válogattunk nektek szuper darabokat, hogy lássátok, mi mindenből választhattok. És ki tudja, lehet, hogy köztük lesz az álomkabát!

Gyapjúkabátok

C&A szövetkabát 149.99 € helyett 79.99 €

C&A szövetkabát 149.99 € helyett 79.99 €

A téli elegancia alapdarabjai, amik öltöztetnek, és minden szettet egy picit nőiesebbé, sikkesebbé tesznek. Karcsúsított és oversize fazonban is divatosak, a hosszú kabátok pedig különösen keresettek most. Az anyag minőségére megéri figyelni, ha nem akarjuk, hogy rövid idő alatt pokrócszerűvé rongyolódjon, és figyelembe venni, hogy ezeket a kabátokat jobbára csak tisztítóban szabad tisztíttatni. Ha mégis otthon állnánk neki szövetkabátunkat tisztítani, az alapvető szabályokat tartsd be, és ne feledd, csak fektetve szárítsd!

Gyapjúkabátbörze:

Massimo Dutti gyapjúkabát
Megnézem
Összes kép (6)

Steppelt kabátok

Mango steppelt anorák

Mango – 52 995 Ft helyett 39 995 Ft

A sportos mindenes, ami hosszú fazonban és rövid dzsekiként is hódít – télen azért jobb, ha takarja a derekat, mi is ilyeneket válogattunk bele az összeállításba. A pufikabátok esetén is divatban vannak a bővebb fazonok, az oversize szabásúak, de azért csak óvatosan, jobb, nem úgy kinézni, mint aki a paplant húzta magára.

Steppelt kabátok börzéje:

Reserved pufikabát
Megnézem
Összes kép (6)

Elegáns átmeneti kabátok

Guess átmeneti kabát

Guess – answear.hu – 75 990 Ft helyett 43 990 Ft

Akár ballonkabátról, akár egy csinos blézer fazonú kabátkáról van szó, irodai szettekhez, elegánsabb hétköznapi outfitekhez érdemes a kezünk ügyében tartani egyet tavasszal és ősszel. Szép kiegészítőik lehetnek a selyemsálak.

Elegáns átmeneti kabátok börzéje:

C&A trencskó
Megnézem
Összes kép (6)

Dzsekik

Mustang dzseki

Mustang – answear.hu – 53 990 Ft helyett 37 990 Ft

Az átmeneti időjárásra már most levadászhatunk egy jó kis farmerdzsekit, motoros dzsekit, de divat a bomber fazon és az amerikai középiskolák sportdzsekijeire hajazó fazonok egyaránt. Sportosak, vagányak, laza, „felkapom” dzsekinek bármelyik jól jöhet sneakeres szettekhez.

Dzsekibörze:

Zara farmerdzseki
Megnézem
Összes kép (5)

Ingkabátok

Mohito kockás kabát

Mohito – 19 995 Ft helyett 12 995 Ft

Az ingkabátok a nagy érdeklődésre való tekintettel továbbra is divatban maradnak, a sportos-casual vonalon érdemes feldobni velük tavaszi és őszi ruhatárunkat.  Oversize fazonban gyakoriak, de találunk övvel ellátott típusokat is, melyek alakformálási szempontból előnyösebb választások lehetnek. Másfelől a kínálat széles és kellőképp színes hozzá, hogy megtaláljuk az ízlésünknek, elképzelésünknek megfelelő ingkabátot.

Ingkabátbörze:

Massimo Dutti ingkabát
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top