nlc.hu
Horoszkóp
Krónikusan online csillagjegyek

3 csillagjegy, akinek kezéhez nőtt a telefonja

Ezeket a csillagjegyeket soha nem fogod a telefonjuk nélkül látni. Soha nincsenek offline, így mindent tudnak, ami az online világban történik.

Megvan az a barátnőd, akinek a neve mellett állandóan ott a zöld pötty a chatben, mert folyamatosan a kezében van a telefon? Úgy is jellemezhetnénk, hogy krónikusan online. Ismeri a legújabb TikTok trendeket, folyékonyan beszéli a mémek nyelvét, és mindenről az elsők között szerez tudomást. Bármiben lefogadjuk, hogy ez a barátnőd az alábbi csillagjegyek egyikében született.

Bika

A Bikának eszméletlenül könnyen megy elfeledkezik arról, hogy van élet a telefonján kívül is. Nagyon jól érzi magát, ha egész nap mást sem csinál, mint ledobja magát a kanpéra és órákon át böngészi a posztokat a különböző social média platformokon. Kifejezetten azok a videók és képek fogják meg, amik vakációkról, vásárlásról vagy designról szólnak. Ahogy a Bikák teszik ki azoknak a lifestyle influenszereknek is a követőtáborát, akik a reggeli rutinjukat és az elalvás előtti tippjeiket osztják meg. 

Emily Párizsban

Fotó: Netflix

Ikrek

Szépen kérünk, kerítsd nekünk egy olyan Ikrek csillagjegyű embert, aki nem a TikTokról állítja össze a legújabb lejátszási listáját. Ugye, hogy lehetetlen küldetés? Egyszerűen nem tudja lerázni a fülbemászó dalokat, így Sabrina Carpenter Espressóját valószínűleg rongyosra hallgatta már és neki köszönhetően te is kívülről fújod a szövegét. Az Ikrek zodiákus emellett imádja az online tér izgalmait, párbeszédeit és az állandóan változó trendeket. Bár tisztában van vele, hogy túl sok időt tölt az interneten, időről időre előfordul, hogy a kelleténél kicsit jobban belemerül egy-egy neten keringő témába.

Vízöntő

A Vízöntőnek sok képernyőidőre van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen: a csillagjegyének uralkodó bolygója elvégre a tech-fókuszú Uránusz. Kifejezetten élvezi, ha elmerülhet az internet legmélyebb bugyraiban és órákat tölt el azzal, hogy a lehető legjobban személyre szabja a TikTok és az Instagram algoritmusait.  Ugyanakkor – a zodiákusok igazságharcosaként – simán összetűzésbe kerül totál idegenekkel a kommentszekcióban, ha valamivel fundamentálisan nem ért egyet. Ha azt meséli neked, hogy már megint hajnali háromkor került ágyba, talán tehetsz neki egy óvatos javaslatot, hogy csökkentse a felére azt a bizonyos képernyőidőt…

via

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik falják a könyveket Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top