nlc.hu
Horoszkóp
Megállíthatatlan, kortalan: Halle Berry

Megállíthatatlan, kortalan: Halle Berry-t horoszkópja leplezi le

Bár mindenki arról beszél, hogy Halle Berry legújabb filmje premierjére egy különleges meztelenruhában érkezett, amellett sem lehet elmenni, hogy a színésznő épp ma, augusztus 14-én ünnepli 58. születésnapját.

A bomba formában van Halle Berry, aki nem félt megmutatni mesés alakját a nagyvilágnak egy őt alig takaró ruhában legújabb filmje egyik premierjén.

A színésznő – aki már korábban is bevállalt már egyébként egy-két merész szettet sok már sztárral egyetemben – egy pillanatra sem feszengett a fotósok előtt, sőt, még hátulról is megmutatta magát, megvillantva ezzel formás idomait.

Megállíthatatlan, kortalan: Halle Berry-t horoszkópja leleplezi

(Fotó: Getty Images)

Mivel Halle Berry augusztus 14-én született, ezért csillagjegye az Oroszlán. Ebből adódóan nem is kell nagyon meglepődni, miért pózol annyira magabiztosan a kamerák előtt: az Oroszlán csillagjegyű emberek általában nagyon magabiztosak és extrovertáltak. Kitartásban sincs náluk hiány, ami ugyancsak megmutatkozik Berry-nél is, hiszen 58 éves kora ellenére kirobbanó formában van, az egészséges életmód egyik nagykövete. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top