nlc.hu
Életmód
Macskájával együtt jósol tarotkártyából

Macskájával együtt jósol tarotkártyából egy török médium

Szokatlan asszisztensre tett szert.
tarot kártya,

A Londonban élő, török származású Sinem Salman tinédzser kora óta jósol tarot kártyából, néhány éve azonban már a mcskájával együtt teszi ez. Kiderült, hogy szőrös házi kedvence, Bonjuk ugyancsak egyfajta médium, akárcsak a török jósnő,

 „Valahányszor előveszem a kártyáimat, egyből ott terem. Sőt gyakran kinyújtja a mancsát, hogy kiválasszon is egyet” – meséli Sinem, aki körülbelül egy éve figyelt fel először macskája tehetségére. Már amikor hazahozta, békét és megnyugvást érzett a társaságában. „Próbál kommunikálni velünk, olyan gyönyörű lélek” – mondja róla a négygyermekes jósnő, aki arra is felfigyelt, hogy Bonjuk a bejárati ajtónál várja családtagokat: amint elmennek, egyből odatelepedik le, és addig ott fekszik, amíg haza nem érkeznek.

 „Pszichés-tisztánlátónak” tartja a macskáját Sinem, akinél már gyerekkorában jelentkezett az, hogy meg tudott jósolni dolgokat, például a járatok késését. „Akkor még furcsán néztek rám az emberek” – árulta el a nő, aki 18 évesen kávézaccból kezdett jósolni, és még ma is csinálja ezt. Igaz, ma már a közösségi médián keresztül, ahol több mint 30 ezer követője van.

„Világszert igénybe veszik a szolgáltatásaimat, és a lenyűgöző, hogy nem kell jelen lennie az illetőnek ahhoz, hogy megigya a kávét. Én is megihatom a nevében, és utána jósolok nekik abból. Szeretem, amit csinálok. Az a legszebb dolog, ha másokat boldoggá tehetek, és segíthetek nekik tisztán látni” – mondta el a jósnő.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top