nlc.hu
Sztárok
Kasza Tibi elárulta, mikor hagyja abba a tévézést

Kasza Tibi elárulta, mikor hagyja abba a tévézést

A zenei karrierjét már lezárta, hamarosan a műsorvezetésnek is búcsút int.
Kasza Tibi

Komoly változásokon ment keresztül az elmúlt években Kasza Tibi. Míg korábban a karrierje és az ezzel járó hírnév volt számára a fontos, ma már a családé az elsőbbség. A zenei karrierjét már lezártnak tekinti, és úgy látja, a tévézésből sincs már sok hátra – írja a Blikk.

“47 éves leszek, és volt egy elképesztő sikeres újabb időszakom pár éve, amikor kihoztam 4-5 nagyon sikeres dalt. (…) Hogy fellépésekkel és az odautazásokkal töltsem az időm nagy részét, nekem a család mellett már nem fér bele. Már nem tervezek zenélni” – mondta el a bulvárlapnak adott interjúban.

Elárulta, a műsorvezetést is pontosan addig fogja csinálni, amíg megtalálja benne magát. “A TV2-nek őrületesen sokat köszönhetek, elképesztően sok műsorban adtak lehetőséget, hatalmas sikereket értünk el. Lojális vagyok, és mindig bennem lesz, hogy ha kérnek, jövök egészen addig, amíg azt érzem, hogy van bennem tűz. Ha ez kialszik, akkor egy napon úgy intek búcsút a tévének, ahogyan zenélésnek is. Addig jutalomjáték” – hangsúlyozta a szeptember 1-jén induló új reality, A Kísértés házigazdája.

Tervei szerint 50 évesen már nyugdíjas lenne. “Azt gondolom, valahol 50 éves koromban lesz egy elgondolkodás, ott a tortám felett ülve fogok számot vetni, mi van még hátra. Annak, aki azért szurkol, hogy mikor tűnök el a média világából, 10 évet nem kell várni, de néhány klassz év biztos még benne van, de utána végleg visszavonulok” – jelentette ki Kasza Tibi.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top