nlc.hu
Sztárok
Hatalmasat bakizott a színpadon Szinetár Dóra

Hatalmasat bakizott a színpadon Szinetár Dóra – videó

Egy újabb titokról hullt le a lepel a Szerencsekerék műsorában, amit a színésznő maga osztott meg a nézőkkel. Íme a baki, amire örökre emlékezni fog!

Szinetár Dóra felidézte az egyik kínos színpadi bakiját a Szerencsekerék műsorában. Történt ugyanis, hogy az egyik előadása közben már az első sorát elfelejtette annak a dalnak, amivel el kellett volna kezdenie a darabot. A baki az Óz a csodák csodája című darabban történt, ráadásul az egyik legikonikusabb dal során, a Szivárvány dal közben. 

Fotó: RTL / Sajtóklub

Fotó: RTL / Sajtóklub

„Egyszer felejtettem el úgy szöveget, amit nem hittem, hogy megtörténik. Amikor az Óz, a csodák csodája című musicalben Dorothyt játszottam a Vígszínházban. Úgy kezdődik ugye az előadás, hogy Dorothy berohan két copffal meg Totó kutyával, vesz egy mély levegőt és elkezdi énekelni a musicalirodalom egyik leghíresebb dalát, a Szivárvány dalt, amit mindenki ismer. Azon a vasárnap délelőttön az történt, hogy bementem, vettem egy levegőt, és rájöttem, hogy fogalmam nincs, hogy melyik sorral kellene elkezdeni” – idézte fel a kellemetlen esetet. 

A színésznő elárulta, hogy bár próbált segítséget kérni a súgótól és karnagytól, senki sem segített neki, ugyanis nem gondolták volna, hogy elfelejtette a szövegét, így csak integettek és puszit dobáltak neki. 

„Visszamentem középre, vettem egy levegőt és elkezdtem üzbégül énekelni, mire nyilván rájöttek, hogy valami nem stimmel, és akkor így derékig kilógva elkezdtek segíteni. Mondták veszettül a szöveget ketten sztereóban, amitől meg annyira elkezdtem röhögni, hogy soha többet nem bírtam semmit énekelni, hanem »Totó, Totó!« kiáltásokkal rohangáltam fel-alá a színpadon” – emlékezett vissza a történtekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top