nlc.hu
Életmód
Közel 230 millió forintért kelt el Harrison Ford ikonikus kalapja

Közel 230 millió forintért kelt el Harrison Ford ikonikus kalapja

Az ikonikus kalap komoly összegért talált új gazdára.

Licitre került Harrison Ford és dublőre, Dean Ferrandini kalapja, amit az 1984-ben készült Indiana Jones és a végzet templomába című filmben viseltek – írja a 24.hu.

Ez a kalap kifejezetten az Indiana Jones második részéhez készült, a néhai Ferrandini személyes gyűjteményéből származik. A nem mindennapi kiegészítőhöz tartoznak publikálatlan fotók az Indy-ruhás kaszkadőrről.

Hogy ki vásárolta meg közel 230 millió forintnyi dollárét a kalapot, az nem derült ki.

Közel 230 millió forintért kelt el Harrison Ford ikonikus kalapja

(Fotó: Getty Images)

Egyébként továbbra sem tervezi a visszavonulását Harrison Ford, ugyanakkor arról is beszélt még tavaly, hogy Indiana Jonest utoljára alakította az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmben.

A 82 éves színész korábban a CNN műsorában eláulta, hogy nincs szándékában felhagyni a színészettel, mert nem érzi jól magát munka nélkül. “Szeretek dolgozni. Szeretem hasznosnak érezni magam” – fogalmazott. Mint hozzátette, filmszínészként a többiekkel való közös munkát, “az együttműködés intenzitását és bensőségességét” szereti a legjobban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top